Билетите за мача със „Септември“ в продажба от сряда

Публикувано на: 24.10.2017 г. 17:06 ч.

„Етър” има шанс да се класира на четвъртфинал в турнира за Купата на България. Жребият изправи срещу “болярите” друг новак в елита – “Септември” (София), като се играе само един мач и той ще е на стадион “Ивайло”. Двубоят е в четвъртък от 18:00 ч. на електрическо осветление, за да могат повече привърженици да гледат любимците си.

Билетите се пускат в продажба от сряда сутринта в офиса на ОП “Спортни имоти и прояви” на стадиона, а от 11:00 ч. – и на касата до Спортния диспансер. В четвъртък билетите ще се купуват на същите места през целия ден, а от 16:00 ч. ще бъде отворена и втората каса пред централния вход на стадиона.

6 лв. ще струват билетите за мача на “Етър” със “Септември”, след като ръководството на “Етър” съвместно с ОП “Спортни имоти и прояви” решиха да намалят цените им. Така сумата става по 6 лева за възрастни и по 3 лв. за пенсионери, студенти и ученици, като децата до 7 г. ще влизат безплатно.

Столичният рефер Николай Йорданов ще ръководи мача „Етър“ – „Септември“. Помагат му Младен Маринов и Петър Митрев, четвърти съдия е Димитър Желязков, а съдийски наблюдател – Георги Нарлев от Силистра.

Мача пропуска халфът Йордан Апостолов, който е наказан за 1 мач заради натрупани картони.