Георги Пашов: „Показахме характер и мъжка игра, чувствам се прекрасно в „Етър”

Публикувано на: 19.05.2018 г. 13:46 ч.

Георги Пашов бе избран за Играч на мача „Етър” – „Дунав”, като отбеляза и второто попадение за успеха с 2:0.

„Много се радвам за победата. Беше трудно извоювана победа срещу корав съперник. Незаслужено ни отмениха гол през първото полувреме, съдията опита да изнерви мача и го направи. Радвам се, че второто полувреме след указанията на старши треньора да се поуспокоим, го направихме. Търсехме пътя към тяхната врата и гола с всяка една атака. Спечелихме повечето единоборства в средата на терена.

Хвърлихме се здраво заради важността на мача и заради това, че на „Етър” не подхожда да се бори за оставане в групата, просто така се разви сезонът. Както казах, съдията доста ни поизнерви първото полувреме и това също ни амбицира още да стигнем до победата. Успяхме да отбележим гол, втори, накрая можеше да вкараме и трети гол.

Взехме много добър резултат за реванша. Вкарах важен гол, радвам се за това, но няма значение кой го е вкарал. Останах незабелязан от защитата, спрях я и насочих и стана гол. Надявам се това да ни помогне за желаното 11-о място, което ни оставя директно в групата.

Шансовете са по-големи, но няма как да отписваме отбора на „Дунав”, който е доста корав съперник. Добър домакин, ще ни е много трудно в Русе, ще се хвърлят още в началото, но се надявам да вземем позитивен резултат, за да изпълним целта си.

Чувствам се прекрасно в „Етър”, благодаря за доверието първо на Красимир Балъков, както и на ръководството в лицето на г-н Нанков. Много добре се чувствам, нека спечелим 11-ото място и ще видим какво ще стане занапред.”