Етърци (2007) тръгват на държавни финали, получиха нова екипировка!

Публикувано на: 12.06.2018 г. 9:38 ч.

Децата на „Етър“, набор 2007 г, ще спорят за шампионската титла на България по футбол на държавните финали, които започнаха в Сливен. Възпитаниците на треньора Стефан Николов влязоха в Топ 8 на България, след като безапелационно спечелиха зоновото си първенство, а после удариха в бараж с 4:1 „Фортуна“ (Плевен). Етърци завършиха редовния сезон с 27 победи и 1 реми в своите 28 мача, вкараха 188 гола и допуснаха едва 16, като изпревариха втория в класирането „Янтра-2013“ с 15 точки!

Това е най-успешният набор т.г. в детско-юношеската школа на „Етър“ и шансовете му за медали във финалите са сериозни. „Виолетовите“ на финалите в Сливен са в една група с „Локо“ (Пд), „Национал“ (Сф) и „Олимпик“ (Варна). Днес от 17:15 ч. те стартират срещу столичани,, в сряда от 10:45 ч. играят с „Локомотив“ (Пд), а от 17:15 ч. срещу варненци. Финалните битки за медалите са в четвъртък.

Преди заминаването си за Сливен малките етърци бяха приятно изненадани. Те получиха нова пълна екипировка – както официални екипи, така и за свободното време, от марката „Красико“. Александър Нанков пък им предостави за транспорт до Сливен официалния автобус на мъжкия отбор на „Етър“, което още повече зарадва децата.

Успех в битките за титлата!