Билетите за „Етър“ – „Черно море“ вече са в продажба

Публикувано на: 08.08.2018 г. 12:53 ч.

„Етър“ приема „Черно море“ в петък от 18:15 ч. на стадион „Ивайло“ в четвъртия кръг на Първа лига. Билетите за предстоящия мач срещу „моряците“ вече са в продажба.

От днес по обяд те се продават в офиса на клуба, както и в четвъртък и петък, а от 16:00 ч. в деня на мача ще отворят и двете каси пред стадиона. Талоните са на цена 8 лв., а за пенсионери и ученици – по 4 лв. От клуба призоваха паркингът пред стадион „Ивайло“ да бъде свободен от автомобили след 8 ч. в петък. Входовете за мача се отварят в 16:30 ч.

Нови правила за посещение на мачовете влизат в сила с приетите промени в Закона за опазване на обществения ред при обществени мероприятия, съобщиха от „Етър“. Влизането на стадиона ще става само срещу лична карта, като за малолетните лица е необходима и декларация. Пенсионери, студенти и ученици, които имат право на намалените билети, задължително трябва да представят документ. Вече категорично няма да се допуска внасянето на алкохол, наркотични вещества, обемисти багажи, храна и напитки на стадиона. Зрителите могат да внасят само бутилка с до 0.5 литра минерална вода, и то със свалена капачка. Футболният клуб от своя страна осигурява продажба на напитки и ядки на трибуните. Контролът тепърва влиза в сила, а за следващия мач срещу „Левски“ на стадион „Ивайло“ ще бъде още по-строг.