„Етър“ изразява съболезнования на близките на четиримата играчи на „Павликени“

Публикувано на: 13.09.2018 г. 11:24 ч.

Четирима от най-добрите футболисти на ОФК „Павликени“ са жертвите на свирепата катастрофа снощи – Димитър Кушев, Георги Вълчев, Генчо Стефанов и Ивелин Иванов…

Четиримата са загинали след жестока катастрофа между ТИР и лек автомобил край Горна Студена. Инцидентът е станал в полунощ. БМВ-то с плевенска регистрация е било по непотвърдена информация шофирано от Ивелин Иванов, който е юноша на „Етър“ и дойде в Павликени от Българене. Според полицията български ТИР е ударил внезапно изскочилото на пътя БМВ, чиито водач не спазил пътната сигнализация и не е спрял на знак „стоп“. ТИР-ът е пътувал за Русе.

Автомобилът е открит на около 50 метра след първоначалния удар. Смачканият автомобил се е наложило да бъде разрязан от пристигналите на място пожарникари.

„Павликени“ игра вчера мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Козловец срещу местния „Земеделец-93“ и спечели с 3:1. Единият от головете вкарал именно Ивелин Иванов. Част от футболистите пътували за мача с колите си, четиримата са били в БМВ-то на Ивелин.

„Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно…“, сподели потресеният треньор на „Павликени“ Димитър Тодоров.
Димитър Кушев бе дългогодишен играч на „Етър“, сега голмайстор на „Павликени“ и играещ помощник треньор, Генчо Стефанов бе опитен вратар, Георги Вълчев – Машинката също е отлично познато име във футбола, а Ивелин Иванов бе най-младият от четиримата – едва на 19 години.

Бог да ги прости!

Ръководството, треньорите и футболистите на „Етър“ изразява своите най-искрени съболезнования на близките на четиримата!