Красимир Балъков: „Очакваме подкрепата на феновете!“

Публикувано на: 04.12.2018 г. 11:29 ч.

Като пореден ключов мач определи двубоя срещу „Ботев“ (Враца) главният мениджър на „Етър“ Красимир Балъков. „Срещата е възлова и е между отбори, които в две последователни години влязоха в елита и сега правят силен сезон, въпреки че нямат основен спонсор и разполагат с минимален бюджет. И „Етър“, и „Ботев“ вървят във възходяща линия и се очертава много интересен мач. Излизаме срещу съперник, срещу когото през лятото направихме най-слабия си мач, откакто съм в „Етър“, но сега всички футболисти са наясно, че предстоящият двубой се явява ключов за нас. Ние ще разчитаме на нашата си игра, на агресивност и стил. В момента играем атрактивен футбол и се надявам да направим спектакъл и би било жалко, ако няма достатъчно публика и добра атмосфера“, заяви Красимир Балъков.

Той призова феновете да дойдат и за пореден път да окажат своята решаваща подкрепа, въпреки че мачът е в работен ден. „Извиняваме се на работодателите и нека проявят разбиране, ако някои от хората им предпочетат да дойдат на мач“, заяви полушеговито Балъков. Той обаче бе категоричен, че в трудни моменти е най-важно да сме заедно и феновете да бъдат 12-ия ни играч. „Нека да покажем, че дори и в сряда в 15 ч. и в това студено време можем да съберем хората на стадион „Ивайло“. Ще дадем всичко от себе си, очаквам атрактивен мач, в който ще търсим победата“, добави Красимир Балъков.

В игра след изтърпяно наказание се завръща защитникът Венцислав Василев. Халфът Аласана Мане и нападателят Ерик Почански обаче все още не са възстановени, както и трайно отсъстващият Яни Пехливанов.

Билетите за мача са на цена 8 лв. за възрастни и 4 лв. за студенти, ученици и пенсионери и се продават днес от 11 до 18 ч. на касата до Спортния диспансер. Утре тя отваря от 9 ч., а от 13 ч. ще работят и всички останали каси, включително и южната за феновете на гостите. От клуба приканиха отново привържениците да си купуват билети предварително, ако искат да избегнат опашките на касите в минутите преди начало, и призоваха паркингът пред стадиона също да бъде свободен от автомобили в деня на мача. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 13:15 ч.