„Етър“ ще търси своя шанс срещу „Левски“

Публикувано на: 07.12.2018 г. 17:35 ч.

„Етър“ гостува на „Левски“ в последното си гостуване в първенството на Първа лига за 2018 г. Срещата пропуска Георги Сърмов поради контузия, а евентуалното участие на Аласана Мане и Ерик Почански ще зависи от възстановяването им.

„Програмата в края на полусезона е много сгъстена и за двата отбора това ще е тежък мач. Имаме доста кадрови проблеми – Сърмов пропуска мача поради контузия, Мане и Почански още не са напълно възстановени, Пехливанов трайно отсъства. Съжалявам, че Георги Сърмов няма да играе, той беше в много добро състояние и дава самочувствие на всички в отбора“, заяви главният мениджър Красимир Балъков.

„Ние обаче ще дадем всичко от себе си срещу „Левски“, предишния път ни подцениха, сега при всички положения няма да ни подценят, така че всичко зависи от нас. Важно е и какъв ден ще имаме. Срещу „Левски”, „Лудогорец” и ЦСКА трябва да имаш и ден.

Въпреки кадровите проблеми, вярвам в моите момчета и се надявам да дадат всичко от себе си, имаме шанс да не загубим на „Герена“, добави Красимир Балъков.