„Етър” обяви цените на абонаментните карти

Публикувано на: 04.07.2019 г. 8:00 ч.

„Етър” обяви цените на билетите и абонаментните карти за домакинските мачове на отбора през новия сезон 2019/2020 г. в Първа лига. С решение на Управителния съвет на клуба цените на билетите ще бъдат по 8 лв. за всички зрители, като само за домакинските срещи с ЦСКА, „Левски” и „Лудогорец” ще са по 12 лв., съобщи административният директор Страцимир Тинчев.

Клубът обаче пуска за редовните си зрители абонаментни карти за целия сезон на много достъпни цени. Годишната абонаментна карта ще струва 90 лв. за цялата година, като срещу нея ще ще влиза на всички домакински мачове както от първенството, така и за Купата на България. 80 лв. ще струват абонаментните карти за членовете на Фенклуб „Етър”.

45 лв. ще е цената за цяла година на картите за пенсионери, инвалиди и ученици до 12 клас включително – срещу представен съответен документ.

С карта за 90 лв. при 18 мача от първенството цената за вход излиза само по 5 лв., а с картите от 45 лв. – по 2.50 лв. средно на мач.

Абонаментните карти за ВИП-ложите ще са по 1000 лв. за цялата година, а билетът за мач за там ще е на цена от 70 лв.

Желаещите да се снабдят с абонаментни карти трябва в срок до 15 юли (понеделник) включително да представят в офиса на клуба своя снимка, на гърба на която да са написани трите имена и рождената дата. Картите ще бъдат готови още в дните преди първия домакински мач срещу „Левски” на 21 юли и хората ще могат да си ги получат предварително. „Етър” призовава своите привърженици да се възползват от опцията за карти, като всяка абонаментна карта означава постоянна подкрепа за „виолетовия” отбор.