Иван Вълчанов подписа с “Етър”

Публикувано на: 08.08.2017 г. 16:14 ч.

Нападателят Иван Вълчанов подписа договор с “Етър”. 26-годишното крило, което през лятото премина от “Нефтохимик” в “Септември”, изигра два мача за столичани, след което пожела да напусне по собствено желание. Очакванията бяха да заиграе в чужбина, но Вълчанов получи светкавична оферта от “Етър” и се договори с великотърновския клуб. Днес нападателят бе официално представен като ново попълнение.

Надеждите на Станислав Генчев са да засили още повече атаката, тъй като “Етър” до момента е отбелязал само два гола в четирите си мача.

“Станислав Генчев ми предложи да дойда тук и приех. Имах и  вариант за чужбина, но предпочетох да дойда в “Етър”. Очаквам отборът да се представи добре и да оправдаем очакванията. Все още е много рано и смятам, че има време “Етър” да се представи добре в елита и да извоюва подходящо място. От себе си искам да съм здрав и да покажа най-доброто. Познавам доста от играчите – Яни Пехливанов, Румен Руменов, всъщност почти всички. Надявам се да се адаптирам бързо”, коментира Иван Вълчанов.

Любопитното е, че още в дебюта си за етърци, който вероятно ще е в събота срещу “Пирин”, Иван Вълчанов ще изиграе своя стотен мач в елита, тъй като сега има 99 срещи с 12 попадения.