Представиха новите екипи на „Етър”

Публикувано на: 05.07.2017 г. 12:15 ч.

Завърналият се в елита „Етър” представи официално новата си екипировка за първенството в Първа лига. Тя е отново от утвърдената марка JOMA, с която играят ред професионални отбори у нас.

За първи път „Етър” ще има три официални екипа. Основният е в традиционният виолетов цвят, като фланелките са с бели якички и бели ръкави и тънки бели вертикални линии. Гащетата и чорапите са изцяло виолетови. Вторият екип също по традиция е изцяло в бяло. За първи път ще има трети резервен екип, който е изцяло в червен цвят. Днес те бяха представени от няколко от основните футболисти в тима, като бяха показани и вратарските екипи.

На стадион „Ивайло” вече пристигна пълната екипировка на „Етър”, която далеч не включва само официални екипи. Футболистите бяха снабдени с два тренировъчни комплекта, тренировъчен анцунг и официален анцунг във виолетово. Специална екипировка има за свободното време, като фланелките са отново във виолетово, но със зелени елементи. Екипировката включва още шуба, елек, ветровка, бермуди, чанта и сак и е изцяло на JOMA. Футболистите вече изразиха задоволството си от качеството на новата придобивка.

Не по-малко важно е, че екипировка получават не само футболистите от представителния отбор, а цялата школа на „Етър”. 200 деца ще получат също официален екип (неговата визия е като досегашните фланелки на мъжкия отбор), тренировъчен комплект, официален анцунг, тренировъчен анцунг и раница. Всички те са също от утвърдената марка JOMA.

Мнозина от привържениците на отбора вече изявиха желание да се снабдят с фланелки и екипировка като на мъжкия отбор. От клуба специално съобщиха, че ще събират заявки от феновете, но това ще стане от 14 юли нататък, след като мине първият мач срещу „Локо” (Пд). Всеки ще може да си поръча каквото желае от пълната екипировка на представителния отбор, като ще бъде информиран за цената. След събирането на заявките ще бъде направена до фирмата обща поръчка за феновете, информираха Стефан Атанасов и Страцимир Тинчев.