„Етър“ ще домакинства на „Локомотив“ (Пд) в Ловеч

Публикувано на: 11.07.2017 г. 13:18 ч.

“Етър ВТ“ ще приеме отбора на „Локомотив“ /Пловдив/ на стадион „Литекс“ в Ловеч, съобщиха от ръководството на великотърновския клуб. Двубоят, с който ще бъде открито новото първенство на Първа професионална лига е в петък от 18:45 часа.

Шест лева ще струват билетите за първия домакински мач на „виолетовите“, информираха още от клуба. В края на миналия сезон „виолетовите“ се завърнаха във футболния елит на България, спечелвайки шампионата на Втора лига. По инициатива на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов цената на билетите е сред най- ниските в групата, като целта е колкото се може повече хора да гледат любимците си срещу пловдивските „железничари“. Децата до 7 години ще влизат безплатно. Ученици, студенти и пенсионери над 60- годишна възраст ще плащат по 3 лева.

Билетите за мача ще се продават от утре на две места едновременно. В сряда следобед, в четвъртък през целия дени и в петък до 15 ,00 часа те могат да бъдат закупени в офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“, който се намира до Зоналния съвет на БФС вляво от централния вход на спортния комплекс „Ивайло“.

Освен това в трите дни от 11:00 до 15:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена и касата в северозападната част на стадиона, от страната на Спортния диспансер. В петък от 16, 30 часа билетите ще се купуват на две каси на стадиона в Ловеч.