“Етър” подписа с Александър Александров

Публикувано на: 21.06.2017 г. 18:44 ч.

„Етър” привлече поредно силно попълнение в селекцията за новия сезон в елита. Клубът взе втори досегашен футболист на „Левски”. След капитана на „сините” Веселин Минев, днес на „Ивайло” дойде и десният краен бранител Александър Александров. Защитникът разтрогна договора си с „Левски“ по взаимно съгласие и тази вечер подписа с „виолетовите”. „Интерес към Сашо имаше и от други отбори, радвам се, че избра „Етър”, коментира старши треньорът Станислав Генчев.

30-годишният защитник е роден на 30 юли 1986 г. Юноша е на „Септември”, играл е в „Конелиано”, „Миньор”, „Берое”, после 4 сезона е в „Черно море”, а от 2015 г. бе в „Левски”. Общо в елитната група има над 215 мача.

Договорът му с етърци е за една година и от тази вечер той се присъединява към подготовката на отбора в Дряново. „Дойдох по покана на Станислав Генчев, имаше интерес и на други, но предпочетох Етър. Надявам се да помогна на отбора и че ни очакват успешни мачове”, коментира Сашо Александров.

Той става шестото попълнение на “болярите” след Веселин Минев, Христо Иванов, Румен Руменов, Мартин Станкев и Яни Пехливанов.