Христо Иванов бе избран за “Играч на мача”

Публикувано на: 08.08.2017 г. 1:00 ч.

Вратарят на „Етър” Христо Иванов бе избран за „Играч на мача” заради няколкото добри спасявания, а след мача агитката на „виолетовите” бурно скандира името му.

„Дойдохме да се надигравахме. На моменти се получаваше. Очаквахме доста голяма агресия от тях и бяхме подготвени за това. Накрая имаха положения, но с оглед на тежкото време и напрежението заради липсата на точки им даде това леко преимущество.

Не искам да звучи клиширано, но мога да кажа, че заслугата е на целия отбор. Всички се защитаваха много добре, даже на края моя грешка можеше да коства точката. Факт е, че всички се борихме, но аз имах ключовите. Следващият мач ще бъде някой друг. Важното е да вземаме точки и да побеждаваме.

И влизането ни в Първа лига и тази точка са изстрадани. Искам да позветя тази бутилка на своето семейство, защото само то знае какво изстрада.Трябва да продължим да се раздаваме така, победите ще дойдат. Липсва ни тазиувереност пред гола. Може би липсата на точки ни тежи и не смеем да рискуваме максимално. Искрено се надявам да успеем да зарадваме феновете си при завръщането си на стадион „Ивайло” в следващия кръг.”