„Етър” излиза за победа срещу „Славия”

Публикувано на: 19.08.2017 г. 16:18 ч.

„Виолетовите” тръгват с амбиция за победа при гостуването на „Славия”. Мачът от шестия кръг на Първа лига е в неделя от 18:15 ч. в София, етърци заминаха днес по обяд и ще нощуват в столицата.

„Очаквам да се представим добре и да вземем трите точки. Двата положителни резултата срещу „Дунав” и „Пирин” се отразяват добре на отбора. Имаме добри футболисти, въпрос на време е да направим и добър отбор”, коментира старши треньорът Станислав Генчев. „Вече казах, че има два отбора в Първа лига с по-добри играчи от останалите. Другите отбори сме с изравнени сили и въпросът е кой как ще подходи в даден мач. Върху това работим – отборът да бъде сериозен, мотивиран и концентриран”, добави Станислав Генчев.

Младият наставник отдаде дължимото на „Славия” и призна, че очаква труден мач. „Славия” е отбор с традиции, но имат остра нужда от точки и очаквам мотивиран съперник, така че няма да ни е лесно. Надявам се ние да отговорим подобаващо и да излезем победители”, заяви Станислав Генчев.

Сериозен проблем е отсъствието на трима основни играчи, които пропускат и този мач поради контузии – Румен Руменов, Ерик Почански и Веселин Минев. Всички останали 18 здрави играчи влязоха в групата за мача. Очаква се Руменов и Почански да са на линия най-рано за следващото домакинство срещу „Ботев” (Пд).