Христо Иванов отново избран за “Играч на мача”

Публикувано на: 20.08.2017 г. 21:45 ч.

Вратарят на „Етър” Христо Иванов за второ поредно гостуване бе избран за Играч на мача от читателите на Гонг.бг заради силна игра и в мача срещу „Славия”.

„Най-важен е колективът и шампанското е за целия отбор, защото ние до последно вярвахме като отбор, че ще вземем трите точки. Бяхме запознати от треньорското ръководство със силните страни на „Славия” и това повлия. С изключение на една наша грешка при позициониране в статично положение те нямаха други чисти възможности, освен една-две суматохи. „Славия” е стабилен отбор, особено в атака, но нашата игра не им позволи да разгърнат своя потенциал.

Познавам Влади Узунов отлично и знам силата на левия му крак, късмет беше в 86-ата минута, че топката не му падна на него и това ми помогна. В тази ситуация просто се доверяваш на рефлекса си.

Като новаци в групата се стремим да сме над опасната зона и да подобряваме играта си от мач на мач. Да радваме феновете, които пътуваха и не бяха малко, да трупаме точки, увереност и самочувствие. Очаквам и срещу „Ботев” да играем добре и да победим.”