Станислав Генчев: „Борихме се до края, но така и не намерихме верния път”

Публикувано на: 15.10.2017 г. 21:15 ч.

Станислав Генчев:

„Не успяхме да попречим на една от най-силните страни на „Левски” – статичните положения. Знаехме, че на това разчитат, но „заспахме” още на първия корнер. Оттам нататък мачът се разви както те искаха – да играят на контраатака. Пробвахме, борихме се до края, но така и не успяхме да намерим верния път и да създадем голово положение, въпреки усилията. Опитахме да променим начина на игра, но така и не намерихме верния път към вратата. „Левски” с нищо не ме изненада, точно това очаквах. ЦСКА играе доста по-атакуващо, докато мачовете на „Левски” са по този сценарий.

Велико Търново е футболен град, хората са зажадняли да гледат хубави мачове. „Етър” се противопостави дойстойно на ЦСКА, днес като игра не беше толкова лошо, но резултатът е лош за нас. Но съм щастлив, че играем пред такава публика, която ни подкрепя до последния момент. След мача изпратиха момчетата с аплодимсенти, което е голяма оценка за труда им. Само мога да се надявам и в следващите мачове да играем пред пълен стадион, това е празник за града, а футболистите се чувстват страхотно.”

Делио Роси:

„Преди да вкарахме гола имахме възможности. След попадението имахме и други, за да решим мача. Но ни липсваше извеждащият пас. Не мога да кажа, че ранният гол е решил мача.”