„Етър” подписа с Даниел Младенов

Публикувано на: 28.12.2017 г. 15:59 ч.

Нападателят Даниел Младенов е първото ново име от зимната селекция на „Етър”. Бившият играч на „Пирин” (Благоевград) подписа договор за година и половина с „виолетовите”, след като преди няколко дни разтрогна догова си с благоевградчани.

Роден е на 25 май 1987 г. в Кюстендил, играе като крило. Започва във „Велбъжд”, после е играл в „Марек”, „Пирин”, две години е в „Левски” (от 2010 до 2012), където има 45 мача и 7 гола. Кариерата му продължава в „Черноморец”, „Монтана”, „Черно море”,  отново „Марек”, гръцкия „Трикала”, „Оборище”, „Септември” (Симитли) и отново „Пирин”.

„Обадиха ми се от „Етър”, разбрахме се веднага. Надявам се всичко да е нормално и да бъда от полза на отбора. За последно бях в „Пирин”, но прекратих договора си. Причината е треньора Радуканов, знае се, че с него имахме конфликт и решихме, че двете страни трябва да се разделим. В „Левски” бях две години, беше хубав период, вкарах голове, бяха добър отбор и най-добрите ми спомени от кариерата са именно оттам.

Играя като нападател, навсякъде отпред. Ще направим здрава подготовка, но и в момента съм добре, така че няма проблеми с формата ми.

Имам поглед върху „Етър”, знам за какво става въпрос. Има поне 4-5 футболисти, с които сме играли заедно. Очаквам да се преборим за оставане в групата и догодина да вървим нагоре”,заяви Даниел Младенов.