Шефовете на „Етър” за промените в клуба

Публикувано на: 04.01.2018 г. 20:55 ч.

Ръководството на “Етър” обясни причините за промяната в спортно-техническия щаб на тима след есенното представяне на отбора.

„Направихме анализ на представянето през есенния полусезон. Първата мярка, което предприехме, е да привлечем Красимир Балъков в ръководното тяло на „Етър”. Втората са трансферите на футболисти – освобождаване и привличане на нови. Управителният съвет обсъди структурата на управление на клуба и стигна до извода, че трябва да направим някои промени в нея. Те да бъдат съобразени с иновативни подходи на клубове от световна величина. Г-н Балъков заема позицията главен мениджър на „Етър”. Пожелавам му да изведе „Етър” до по-добри позиции в Първа лига”, заяви председателят на УС на клуба проф. Георги Камарашев.

„Тук е мястото да поздравя Станислав Генчев и да му изкажа благодарност. Момчето се включи сериозно. Миналата година го хвърлихме в дълбокото. Успя да спечели промоцията за Първа лига, което бе доста серизно предизвикателство предвид горямата конкуренция на останалите отбори, особено на „Септември”.- Времето за селекция бе кратко, но успяхме да направим селекция. За представянето през есента има има и субективни, и обективни причини за слабите резултати. Анализирали сме ги, знаем си плюсовете и минусите. Начинът ни на работа е такъв, че първо анализираме, и тогава предприемаме мерки. Станислав Генчев е част от отбора и остава част от отбора, но е необходима промяна и промяната е Красимир Балъков”, заяви Александър Нанков.