Етърци (2007) тръгват на държавни финали, получиха нова екипировка!

Публикувано на: 12.06.2018 г. 9:38 ч.

Децата на “Етър”, набор 2007 г, ще спорят за шампионската титла на България по футбол на държавните финали, които започнаха в Сливен. Възпитаниците на треньора Стефан Николов влязоха в Топ 8 на България, след като безапелационно спечелиха зоновото си първенство, а после удариха в бараж с 4:1 “Фортуна” (Плевен). Етърци завършиха редовния сезон с 27 победи и 1 реми в своите 28 мача, вкараха 188 гола и допуснаха едва 16, като изпревариха втория в класирането “Янтра-2013” с 15 точки!

Това е най-успешният набор т.г. в детско-юношеската школа на “Етър” и шансовете му за медали във финалите са сериозни. “Виолетовите” на финалите в Сливен са в една група с “Локо” (Пд), “Национал” (Сф) и “Олимпик” (Варна). Днес от 17:15 ч. те стартират срещу столичани,, в сряда от 10:45 ч. играят с “Локомотив” (Пд), а от 17:15 ч. срещу варненци. Финалните битки за медалите са в четвъртък.

Преди заминаването си за Сливен малките етърци бяха приятно изненадани. Те получиха нова пълна екипировка – както официални екипи, така и за свободното време, от марката “Красико”. Александър Нанков пък им предостави за транспорт до Сливен официалния автобус на мъжкия отбор на “Етър”, което още повече зарадва децата.

Успех в битките за титлата!