Билетите за „Етър” – „Славия” в продажба от петък

Публикувано на: 23.10.2018 г. 17:30 ч.

В петък ще бъдат пуснати в предварителна продажба билетите за предстоящия мач от 13-ия кръг на Първа лига между отборите на „Етър” и „Славия”. Двубоят е в неделя, 28 октомври, от 15:00 ч. на стадион „Ивайло”.

Цената на билетите остава 8 лв. за възрастни и 4 лв. за студенти, ученици и пенсионери. Те ще се продават в петък на касата пред стадиона от 15:00 до 18:30 ч. и в събота от 10:00 до 18:30 ч. „Етър Велико Търново” призовава привържениците да се възползват от предварителната продажба на билетите, за да се избегнат опашките пред касите в часовете преди самия мач.

Образецът на декларацията за придружители на малолетни или непълнолетни лица също може да бъде разпечатана от официалния сайт на клуба и попълнена предварително, за да става по-бързо обслужването на касите преди двубоя. От клуба припомнят, че в деня на мача паркингът пред стадион „Ивайло” трябва да бъде освободен от паркиралите автомобили.

Пенсионери, студенти и ученици, които имат право на намалените билети, задължително трябва да представят документ. Съгласно приетите промени в Закона за опазване на обществения ред при обществени мероприятия вече не се допуска внасянето на алкохол, наркотични вещества, обемисти багажи, храна и напитки на стадиона.

Призоваваме ви да подкрепите за пореден път “Етър” във важния мач срещу “Славия” и да бъдете неговият 12-и играч!