Феновете стартираха кампания за масово посещение на мача “Верея” – “Етър”

Публикувано на: 06.11.2018 г. 12:48 ч.

Кампания за масово посещение от великотърновските привърженици за гостуването на “Етър” в Стара Загора на “Верея” стартираха феновете. “Виолетовите” гостуват в събота от 17:15 ч. на “Трейс арена”, като при победа имат огромни шансове да излязат на 6-о място в класирането преди паузата в първенството.

“Ние от ,,Ултра Фронт Боляри” целим с кампанията си да покажем на хората, че подкрепата към ЕТЪР е важна не само на нашия стадион, а и навън. Желаем да подтикнем феновете да тръгнат на път. Хора, които досега не са го правили и такива, които някога ходеха, но поради една или друга причина отдавна не са. Дестинацията е приятна, като липсата на домакински фенове допълнително може да успокои хората, че ще бъдат в безопасност”, заяви Пламен Геров.

Ето какво гласи призивът на “Ултра Фронт Боляри” към великотърновци:

“Преди седмица ЕТЪР победи “Верея” с 3:0 за Купата на България и продължи напред в турнира. Тази събота отново се изправяме един срещу друг, но този път мача е за първенството, а домакини са “Верея”. ЕТЪР ИМА НУЖДА ОТ ВАС!

Стартирахме кампания, в която каним всеки желаещ, който досега не е пътувал или не го е правил отдавна – да посети поне един мач на ЕТЪР навън, като гостуването в Стара Загора се оказа най-подходящо за това, заради близкото разстояние и спокойната атмосфера!

Стадион ,,Ивайло” е един от най-посещаваните в родното ни първенство, като подкрепата, която демонстрират “виолетовите” фенове, независимо от развоя на мача, оказва сериозно влияние върху отбора, стимулирайки го да побеждава! Искаме да предадем тази частица страст и на мачовете извън Велико Търново, защото смятаме, че отборът го заслужава. Преценихме, че предстоящият мач в Стара Загора е подходящ за това.

Сборен пункт за феновете в събота отново е паркингът на стадион ,,Ивайло” с начален час 15:00. Пътуването ще бъде с коли. Всеки желаещ може да се присъедини към нас. Само ЕТЪР!