Красимир Балъков: “Предстои ни ключов мач срещу “Верея”

Публикувано на: 09.11.2018 г. 16:32 ч.

“Виолетовите” гостуват в събота на последния в таблицата “Верея” и ще гонят задължителна победа, която може да им отвори пътя и към по-горни места в класирането.

Мачът между “Верея” и “Етър” е утре от 17:15 ч. на стадион “Трейс Арена”. Домакините нямат победа в официален мач от април насам и са последни с 4 точки. Преди броени дни двата тима играха и за купата на България, като етърци биха у дома с 3:0. Фактът, че “Етър” е фаворит в мача, обаче не му гарантира победата и тимът ще трябва да се потруди доста за трите точки.

“Много важен мач, той е ключов, защото, ако спечелим, ни се отваря леко вратата за по-големи амбиции. Ние сме там, където трябва да сме, но ако се отвори възможност да погледнем по-високо – защо не? Но ние вече сме казали, че най-важното е да съберем достатъчно точки и да избегнем баражите. За всеки мач аз имам само едно желание – да излезем, да играем добре и да победим”, коментира Красимир Балъков.

Феновете във Велико Търново стартираха кампания за масово посещение на мача в Стара Загора. В призива на феновете се казва: “Етър” има нужда от вас! Стартирахме кампания, в която каним всеки желаещ да посети поне един мач на отбора навън, като гостуването в Стара Загора се оказа най-подходящо за това заради близкото разстояние и спокойната атмосфера. Стадион ,,Ивайло” е един от най-посещаваните в родното ни първенство, като подкрепата, която демонстрират “виолетовите” фенове, оказва сериозно влияние върху отбора, стимулирайки го да побеждава. Искаме да предадем тази частица страст и на мачовете извън В. Търново, защото смятаме, че отборът го заслужава. Преценихме, че предстоящият мач в Стара Загора е подходящ за това. Сборен пункт за феновете в събота отново е паркингът на стадион ,,Ивайло” с начален час 15:00. Пътуването ще бъде с коли. Всеки желаещ може да се присъедини към нас”, обявиха феновете.