Честит рожден ден на Пламен Геров!

Публикувано на: 15.11.2018 г. 11:27 ч.

Юбилей празнува днес един от лидерите на агитката на “Етър” – Пламен Геров навършва точно 30 години. Той е един от двигателите на дейността на великотърновските фенове, не само ръководи мощната подкрепа, която футболистите ни чувстват по време на мачовете на стадион “Ивайло”, но и многократно е бил инициатор на различни благородни каузи.

За себе си самият Геров казва: “Вече 15 години защитавам активно цветовете на ЕТЪР Велико Търново. Това в момента е точно половината от живота ми… Всъщност това е целият ми живот – виолетов от сутрин до вечер без компромиси! И ако за някой ходенето на мач е просто за забавление, то за мен са 90 минути, през които давам всичко от себе си, за да накарам всички да подкрепят най-великия от началото до края! И ако с гласа си съм те накарал поне веднъж да запееш след мен – то съм успял да допринеса за общата кауза, без да спечеля нищо за себе си!”.

“Етър Велико Търново” честити празника на Пламен Геров и му желае здраве, лично щастие и да продължава все така предано да стои зад “виолетовата” кауза!

Честит рожден ден!

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА “ЕТЪР”!