Билетите за “Етър” – “Локо” (Пд) са в продажба

Публикувано на: 23.02.2019 г. 11:22 ч.

Билетите за предстоящия мач на „Етър” с „Локомотив” са в продажба още от вчера. Днес касата пред Спортния диспансер работи от 10:00 до 15:00 ч. В деня на мача същата каса ще работи от 9:00 до 13:00 ч., а от 13:30 ч. ще отворят всички каси на стадион „Ивайло”.

„Призоваваме хората да се възползват от предварителната продажба и да не чакат последния момент, защото в минутите преди мача се получават струпвания пред касите. Нека хората да си носят документите за самоличност, пенсионерите и учениците – също съответните документи”, заяви административният директор Страцимир Тинчев.

От „Етър” призовават и паркингът пред стадиона да бъде освободен от автомобили от 8 ч. в неделя. В 12 ч. същия ден ще бъде затворена частично ул. „Филип Тотю” в отсечката от ул. „Славянска” до ул. „Бойчо Войвода”, като тя ще бъде за автомобилите на пловдивските привърженици.

Календарът на „виолетовите” за 2019 г. е пред изчерпване, като ще бъде продаван по време на мача „Етър” – „Локо” (Пд) на двата бюфета вътре на стадион „Ивайло”.