Красимир Балъков: „Един голям комплимент за моя отбор”

Публикувано на: 24.02.2019 г. 19:22 ч.

„Играхме с голямо желание, с много себераздаване и характер в тези условия. На фона на 90-те минути мога да дам един голям комплимент на моя отбор. Промениха се много неща от миналата година – начинът на игра, концепцията, тактическата дисциплина, желанието на футболистите да растат като такива и да се развиват. За този скок на „Етър” като отбор, изцяло и сто процента заслугата е на футболистите

Два пъти съм коментирал съдийството, не искам по принцип да го коментирам, но когато стават фрапиращи грешки както на мача с „Берое”, няма как да не се коментира съдията. Защото изгонването на Василев реши мача. Има много неща, които трябва да се коригират в съдийството, но си има съдийски наблюдатели и хора, които да отговарят за това. От БФС вече казаха официално, че ВАР системата скоро ще влезе. Колкото по-бързо се въведе, толкова по-добре за всички и най-вече за съдиите.

Ако влезем в шестицата, това ще е голям подарък за футболистите. Не ни е някаква цел, без която няма да завърши сезонът добре. Но ако успеем да го постигнем – с най-голямо удоволствие, въпреки че има много силна конкуренция. Ние освен да си печелим мачовете и да вземем всички възможни точки – друго не зависи от нас.”