Балъков: „Бяхме по-добрият отбор, и с 11 на 11 пак щяхме да ги бием”

Публикувано на: 07.05.2019 г. 22:28 ч.

„За първи път „Етър” побеждава „Локомотив” в Пловдив, което е показателно – отборът бе много мотивиран и концентриран от самото начало. Вярно, тази сцена със засадата – грешки стават, и срещу нас са ставали много грешки. От самото начало до края ние бяхме по-добрият отбор и абсолютно заслужено си победихме. Тази ситуация поразвали мача, влязоха много емоции, ние се опитахме да ги стопираме. Исках даже да сме 11 срещу 11, защото „Етър” пак щеше да победи.

На реванша отново ще си играем за победа. Трябва да си много хитър в такива мачове, но ни чака здрава битка във В. Търново. Независимо с какъв състав ще дойде „Локомотив”, ние ще играем за победа.

На 15 май имаме разговор с общината и с ръководството на клуба, тогава мога да ви дам отговор за бъдещето. Лично моето бъдеще е без значение, един клуб не зависи от един човек. Спортно-технически ние направихме крачка напред, сега трябва да се направи като клуб – бази за школата, за първия отбор. Ние нямаме собствена база.

БФС трябва да каже какъв да бъде националния селекционер. Ясно е, че ще има нов треньор. С Хубчев сме работили още в „Черноморец” в Бургас, познаваме се много добре. Вече казах, че по темата няма какво да кажа, сега съм изцяло концентриран върху реванша с „Локо” (Пд). Когато му дойде времето, ще ви отговоря на този въпрос, ако има на какво да отговарям.”