„Етър” срещу „Левски”: всички на стадиона!

Публикувано на: 21.07.2019 г. 11:05 ч.

Първо домакинство от новия сезон в елита предстои на етърци – при това срещу столичния „Левски”. След чудесната игра на старта срещу ЦСКА „болярите” са амбицирани да се поздравят с победа срещу „сините” – нещо, което мечтаят от дълго време насам.

Официален дебют на стадион „Ивайло” начело на „Етър” ще направи новият старши треньор Росен Кирилов.

„Момчетата са готови за мача с „Левски” – амбицирани и мотивирани да изиграем добър мач и да направим всичко възможно да победим. Програмата-максимум е да вземем три точки и да победим „Левски”, програма-минимум нямаме. Искаме да продължим с добрите игри – най-важното във футбола са постоянните изяви на отбора. Ако успеем да задържим добро високо ниво, ще бъде много добре.

Не ме притеснява, че съперникът натрупа три поредни победи за първенството и Лига Европа. „Левски” винаги си е „Левски”, в каквото и състояние да е, винаги играе за победа и е много трудно срещу такива отбори. Ще се опитаме да ги затрудним максимално и да ги победим”, коментира Росен Кирилов.

Мачът е довечера от 21:00 ч. на стадион „Ивайло”. Улиците около стадиона ще бъдат затворени със заповед на кмета. Билетите се продават от няколко дни, днес от 10 ч. отвориха две каси – от северната и от южната страна. От клуба призоваха зрителите да дойдат по-рано за мача, за да няма струпвания пред касите и входовете. Още в 18:30 ч. ще бъдат отворени входовете на стадиона.

Намеренията са и днес на стадион „Ивайло” да стане празник – и като атмосфера и хореографии, и на футболния терен.

Един от най-опитните български арбитри – Станислав Тодоров, ще ръководи мача. Асистенти са Мартин Димитров и Никифор Велков, четвърти съдия е Георги Давидов, а съдийски наблюдател – Радан Мирянов от Варна.

Елате и подкрепете „виолетовите”, бъдете 12-ия играч на тима!