Росен Кирилов: „Трябва ни много повече агресия“

Публикувано на: 09.08.2019 г. 23:24 ч.

“Славия“ беше много по-агресивен от нас и така ни биха. Допуснахме безумни грешки в защита при първия гол, после домакините нямаха положения, а ние имахме три чисти възможности. Не можахме да отбележим. Втората част имахме два шанса, а една от тях беше чиста дузпа, но трябва да видя пак повторение. За мен подценихме мача, видяхме, че „Славия“ излизат със състав, който не бяха играли, с много контузени. Бяхме сигурни, че ще ги бием. Те се бориха и заслужено паднахме.

Ние преди гола им имахме няколко шанса, но не вкарахме. Голмайсторът ни досега е Даниел Младенов, който има пет гола, но и другите трябва да почнат да вкарват, за да търсим повече от равен и загуби. Имахме три-четири чисти ситуации. Паднахме от статично положение. Но като цяло, не играхме добре и имаше брак при нас. Бавно вървеше топката, много непринудени грешки, не бяхме агресивни и нормално се стигна до загубата.

„Царско село“ въпреки резултатите си досега, има сериозни играчи и ако подходим като днес, нищо добро не ни чака. Трябва много да вдигнем агресията и да променим много неща.”