„Етър” вдигна контузените, в пълна готовност за ЦСКА

Публикувано на: 23.10.2019 г. 17:09 ч.

В „Етър” възстановиха всички контузени преди очаквания с интерес мач срещу ЦСКА-София. Добрата новина от стадион „Ивайло” е, че всички футболисти вече тренират пълноценно, след като в заниманията се включиха и Никола Колев и Яни Пехливанов. Напълно възстановени са и голмайсторът Дани Младенов и Флорент Боджадж.

Младенов вече изигра 70 минути при гостуването на „Дунав”, докато Фло Боджадж бе записан сред резервите, а Никола Колев и Пехливанов останаха извън групата поради травми.

Така за първи път от началото на сезона старши треньорът Росен Кирилов ще разполага с всички свои футболисти, като се изключи все още възстановяващия се след тежката контузия Иван Петков.

От ЦСКА-София днес също се похвалиха, че наравно с останалите тренират и Иван Турицов, Денис Давидов и Томи Юрич. Съперникът обаче има и двама трайно контузени. Жанио Бикел и Енрике Рафаел бяха оперирани наскоро, като първият ще се върне в игра през декември, вторият – чак след Нова година.

Настроението в „Етър” е добро след победата с 2:0 в последния кръг в Русе срещу „Дунав”. Играчите се готвят за здрава битка срещу ЦСКА-София, който пък загуби последните си две гостувания – с 2:1 от „Берое” и с 1:0 от „Локо” (Пд).

Мачът, който по предварителна програма трябваше да се играе в петък, бе пренасрочен за 30 октомври (сряда) от 18:30 ч. на стадион „Ивайло”. Очаква се в следващите дни от клуба да обявят кога ще бъдат пуснати билетите в предварителна продажба.