Феншопът отваря утре врати, Иван Петков ще раздава автографи

Публикувано на: 29.10.2019 г. 15:25 ч.

Фенмагазинът на “Етър” утре ще отвори врати промоционално, а съвсем скоро – и за постоянно. От 16 ч. в сряда той ще работи и ще продава както артикули, така и билети за мача на етърци срещу ЦСКА-София.

“Фенмагазинът в най-скоро време ще бъде отворен за постоянно. Но стартът му е още утре преди срещата. Ще работи и като билетна каса за двубоя, ще се продават и дребни артикули. За мача не успя да стане основната екипировка – анцузи, тениски, фланелки, шуби. Още тази седмица те ще бъдат брандирани с емблемата на “Етър” и скоро магазинът ще функционира напълно. Но за мача фенмагазинът ще отвори и ще предлага артикули. Нападателят Иван Петков ще бъде там от 17 ч. нататък и ще раздава автографи”, съобщи административният директор Страцимир Тинчев.

Със заповед на общината утре от 12 ч. се затварят улиците около стадиона. На ул. “Филип Тотю” е предвиден паркинг за феновете на ЦСКА, на игрището до Спортния диспансер е паркингът за феновете на “Етър”.

Касата работи днес и утре от 9 до 18 ч., в сряда от 16 ч. се отварят и втората северна каса, и тази във фенмагазина, а от 12 ч. – от южната страна на комплекса. Билетите са на цена от 12 лв., а децата до 10 години ще влизат безплатно с придружител.