„Етър” тръгва с амбиция за точки в Пловдив

Публикувано на: 24.11.2019 г. 19:46 ч.

Етърци гостуват на „Ботев” (Пловдив) с амбиция да продължат победите след хубавия успех над „Черно море”. Мачът е в понеделник от 17:30 ч. в Коматево и ще бъде ръководен от Георги Димитров от София с асистенти Петър Джугански и Димитър Димитров.

Халфът Яни Пехливанов е единственият отсъстващ за предстоящото гостуване. Той още се възстановява от травмата, но следващата седмица ще е готов, увери старши треньорът Росен Кирилов. Добрата новина е, че Красимир Станоев и Флорент Боджадж са възстановени и ще са в групата за мача. Трайно отсъстващият таран Иван Петков едва ли ще се завърне за оставащите 4 мача и треньорският щаб, както и самият футболист, са на мнение да не избързва и да проведе пълноценна зимна подготовка.

При “болярите” има настроение след важната победа в последния кръг над „Черно море” и те вярват, че могат да си тръгнат с точки от Пловдив. „Много пъти съм казвал, че няма леки мачове, така че и този ще е труден. Настроение обаче има. Амбицирани сме да направим хубав мач и да спечелим точки”, коментира преди тръгването старши треньорът Росен Кирилов.