Росен Кирилов: „На горните етажи в клуба има неяснота, която влияе много негативно на момчетата”

Публикувано на: 29.11.2019 г. 20:53 ч.

„Негативните резултати се натрупаха изцяло от изключително негативната атмосфера около отбора.

Допуснахме ранен гол и не можахме да реагираме навреме. Той ни обърка плановете. Въпреки това през първото полувреме стояхме добре в атака, можеше да изравним. За съжаление допуснахме много лек втори гол пак на контратака, там имаше фаул срещу Крум Стоянов, но няма значение… През второто полувреме дойде и умората и беше изключително трудно.

Напрежението оказва влияние. Има много неясни неща на всички нива в клуба, много голямо напрежение на всяко едно ниво и явно влияе на съблекалнята.

Не знам дали ще си подам оставката. Не искам в момента да вземам решение. Ще преспя и утре ще реша. От двата мача с „Царско село” и „Ботев” (Враца) трябва да спечелим 6 точки.

Футболистите имат желание да играят, но около клуба и на горните етажи в клуба има голямо напрежение и една неяснота, която влиае изключително на представянето на отбора. Дори след мача не искам да ви кажа какво се говореше и ставаше дума в съблекалнята. Няма да ви кажа какво.

Проблемите са ясни. Не е финансов проблемът, има закъснения на плащанията, но има плащания. Плаща се. Но има една неянота на високо ниво – кой е ръководител… Момчетата имат въпроси, но няма на кого да ги поставят. Това са неща, които влияят много негативно. Скоро ще има Управителен съвет, там трябва да се реши бъдещето на отбора.”