Малките етърци спечелиха категорично Купа „Дряново“

Публикувано на: 04.02.2020 г. 10:46 ч.

Детският отбор на „Етър”, набор 2012 година, спечели по категоричен начин турнира за Купа „Дряново“, проведен през уикенда. Надпреварата се проведе във формат Футбол 5 при отлична организация от страна на домакините.

Малките етърци победиха съперниците си от „Приказките“ (Добрич), „Арена“ (Ямбол), „Орловец“ и „Янтра 2013“ (Габрово) и с обща голова разлика 21:1 оглавиха крайното класиране. Децата тренират едва от четири месеца под ръководството на треньора Калоян Тодоров, като са част от неговите възпитаници. Турнирът в Дряново бе първа изява за тях с виолетовия екип.

Отличното представяне е резултат от фокусираната работа на клуба с децата на Велико Търново от най-ранна възраст. Тренировките на отбора продължават на терените на Спортното училище, за което ръководството на „Етър“ благодари на директорката Снежина Михова и кани всички деца, които имат желание да се присъединят към заниманията. От великотърновския клуб благодариха и на домакините от Община Дряново за поканата за участие в турнира.