„Етър“ връчи виолетов екип на министър Красен Кралев

Публикувано на: 22.05.2020 г. 12:48 ч.

Виолетов екип на „Етър“ получи министърът на спорта Красен Кралев, който посети стадион „Ивайло“. Фланелката му бе връчена от председателя на УС на етърци и зам.-кмет на Велико Търново проф. Георги Камарашев.

Още през летния сезон започва поетапен основен ремонт на северните зали в Спортен комплекс „Ивайло“, където се готвят състезатели по бокс, борба, вдигане на тежести и стрелба, съобщи кметът на Велико Търново инж. Даниел Панов. С поетапното им обновяване ще бъдат осигурени оптимални условия за подготовка на спортистите.

Инвестиционният проект е внесен в Министерството на младежта и спорта, а стойността му е за около 400 000 лева.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев обсъди заедно със зам.-кмета проф. Георги Камарашев и директора на ОП „Спортни имоти и прояви“ Петко Павлов необходимите ремонтни дейности. Красен Кралев потвърди, че подобряването на материалната база е сред приоритетите на Министерството на младежта и спорта, както и на Община Велико Търново.

Въпреки трудностите, следствие на епидемията от COVID-19, инвестициите за осигуряване на оптимални условия за състезателите продължават.