“Етър” гони четвърта поредна победа у дома

Публикувано на: 16.09.2022 г. 14:47 ч.

“Виолетовите” посрещат дублиращия отбор на “Лудогорец” в поредния десети кръг на Втора лига. Мачът е в събота от 19:00 ч. на стадион “Ивайло”. Главен съдия е Денислав Сталев с асистенти Георги Стамболджиев и Цветан Горанов, четвърти съдия е Борис Попов, а съдийски наблюдател – Георги Йорданов.

Билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба от 16:00 ч. във фен магазина, а от 17:00 ч. и на касите, входовете на стадион “Ивайло” отварят в 18:00 ч.

Четвърта поредна победа ще търсят на собствен терен етърци, които междувременно обаче записаха и 4 поредни равенства при гостуванията. “Болярите” са втори в класирането, а утрешният им съперник – предпоследен. Изтече наказанието на опитния бранител Мариян Иванов и той е на линия за мача, както и всички останали футболисти. Очаква се треньорът Емануел Луканов да пусне сред титулярите и възстановения от травма Даниел Младенов.

“Етър” е единственият отбор без загуба досега и е с най-малко допуснати голове – пет, но изпитва трудности в реализирането. “Чакам наистина мача, в който ще отбележим всичко, което създадем. Надявам се и мисля, че ще стане”, коментира Емо Луканов.