Информация за билетите и организацията на мача “Етър” – “Локо” (Пд)

Публикувано на: 14.09.2023 г. 12:43 ч.

“Етър” приема водача в класирането “Локомотив” (Пловдив) в неделя от 17:45 ч. на стадион “Ивайло”.

Билетите за предстоящия мач ще бъдат пуснати в продажба в неделя от 12:00 ч. във фен магазина. От 16:15 ч. отварят и двете каси откъм централния сектор, а от 16:30 ч. и касата за феновете на „Локомотив“ от южната страна на стадион „Ивайло“. Цената на стандартните билети е 15 лв., а за ученици и пенсионери (за всички от 7 до 18 и над 65-годишна възраст) – по 8 лв. Те могат да се купуват и в мрежата на Eventim.

Припомняме, че този сезон цените на билетите са в зависимост от рейтинга на противниковите отбори. За мачовете срещу тимовете от топ 6 от последното първенство – „Лудогорец“, ЦСКА (София), ЦСКА 1948, „Левски“, „Локомотив“ (Пловдив) и „Черно море“, плюс „Ботев“ (Пловдив), цената е 15 лв. за стандартен билет и 8 лв. за ученици и пенсионери. Билетите вече са с чекиране на входа, като по този начин дават възможност само за еднократно влизане на един човек, без да могат зрителите да напускат стадиона и да влизат отново. Те ще се продават до 60-ата минута на предстоящия мач.

Входовете за стадиона ще бъдат отворени от 16:15 ч. По разпореждане на МВР на стадиона няма да се допуска внасянето на бутилки с вода или други течности. Има подсигурена вода на четири точки в Сектор А и една в сектора за гости.

В неделя от 12:00 ч. се затваря за движение ул. „Славянска“ от кръстовището с ул. „Никола Габровски“ до стадиона, както и ул. „Тодор Балина“. Целият паркинг от северната страна на стадиона, включително и откъм Зоналния съвет на БФС, в неделя от 9:00 ч. ще бъде затворен за автомобили. Ул. „Филип Тотю“ в частта от „Бойчо войвода“ до „Славянска“ също ще бъде затворена за движение и е предназначена за автомобилите на гостуващите фенове.

Призоваваме привържениците да дойдат по-рано на стадиона, за да няма струпвания пред касите и входовете! Очакваме ви на “Митичния”!