Етърци (2002 г.) громят с 4:0 във Видин, без загуба в елитната U15!

Публикувано на: 30.03.2017 г. 22:03 ч.

Футболистите на „Етър”, родени 2002 година, продължиха победната си серия в елитната U15 група. Възпитаниците на треньора Марин Стефанов гостуваха във Видин на местния „Бдин” в мач от 11-ия кръг на зоновата група (елитната група е разделена на 4 зони). „Виолетовите” взеха категорична победа като гости с 4:0 и продължават убедителното си представяне в шампионата.

„Направихме добър мач, като можехме да отбележим още голове. Христо Кънчев откри резултата в 20-ата минута, а през втората част вкарахме още три попадения. Владимир Владимиров покачи на 0:2, а Десислав Пеев вдигна на 0:3 след центриране отдясно. За 0:4 отново точен бе Владимир Владимиров“, разказа треньорът Марин Стефанов.

Етърци се движат без загуба през сезона, като имат 6 победи и 3 равенства, вкарали са 28 гола и за цялото първенство са допуснали само 1 в мрежата си! Те водеха еднолично на първото място и само заради един отложен мач в момента са на точка зад „Ботев” (Враца). В следващия кръг на 6 април обаче врачани почиват, докато „Етър” приема „Монтана” и при успех ще си върне първото място.

Първите три отбора в крайното класиране на зоната ще се класират в директните елиминации за шампионската титла на страната.