Етърци приемат “Верея” за последно в Ловеч, Бадара извън групата

Публикувано на: 30.07.2017 г. 17:51 ч.

“Етър” приема в понеделник “Верея” за последно на Градския стадион в Ловеч. От следващото си домакинство “виолетовите” се връщат на стадион “Ивайло”, след като БФС им разреши да играят по светло до пускането на осветлението.

Труден мач очаква етърци, въпреки че съперникът още няма вкаран гол. “Верея навън се затваря и играе на контраатака, труден двубой ще е и трябва да намерим точното решение”, коментира опитният треньор Иван Вутов. “Крайно време е да победим, трите точки са ни нужни. Мисля, че сме по-добрият отбор, но трябва да го покажем на терена. Ще направим всичко възможно”, добави Станислав Генчев.

Труден двубой очаква и нападателят Иван Петков, който се разписа срещу „Витоша”. „Етър” няма лесен мач, този не е изключение. Смятам, че ще победим, не заради загубата на „Верея” с 0:4. Те ни биха в контрола неотдавна, но резултатите не са важни. Ще се хвърлят здраво, както и ние, но на нас повече ни подхожда победата. Казвам го заради играта ни досега. Имам огромно желание да спечелим”, коментира Иван Петков.

Сенегалският таран Алиуне Бадара няма да е в групата за мача. Жълтата му карта пристигна, но нападателят ще бъде картотекиран следващата седмица и най-вероятно ще се появи за гостуването на Дунав на 7 август.