Станислав Генчев: “Не показахме нищо от това, което можем”

Публикувано на: 01.08.2017 г. 10:24 ч.

Станислав Генчев:

“Слаб мач за нашия отбор. Като цяло, с нищо не показахме, че искаме да спечелим трите точки и въпреки че не допуснахме кой знае какви ситуации пред нашата врата, загубихме накрая мача. Не съм доволен от начина, по който изиграхме срещата.

Мачът отиваше към равен, но последва груба колективна грешка на защитата и противникът се възползва от нея. Но не стояхме добре на терена и не показахме нищо от това, което можем.
Отсъствието на Минев, Руменов и Почански поради контузии със сигурност оказа влияние, все пак това са водещи футболисти, които сме ги взели, за да придадат класа на отбора. Но не трябва да се оправдаваме с това – имаме 20 полеви играчи и всеки, който е получил шанс, трябва да се възползва от него.”

Иван Вутов:

“През седмицата ни сполетяха контузии на основни футболисти, трябваше да се променя съставът. Нашите момчета играха страхливо, липсваха единоборствата. Заслужена победа за “Верея” – три контри с три чисти положения. Най-много заслужавахме максимум равен. Слабо играхме, но имаме потенциал и ще го използваме в бъдеще. Румен Руменов и Веско Минев ще започнат тренировки в сряда, както и Ерик Почански, който няколко дни беше на облекчен режим. На загрявката трябваше да каже дали може да играе и не успя. Ще коригираме всичко в най-скоро време.”

Илиан Илиев:

“Доволен съм, след първите мачове – нулево реми и загубата от “Черно море”, в която бяхме недобре в защита, сега победихме нелош отбор. Имахме положения още през първото полувреме, през второто мачът се затвори. Радвам се, че успяхме да отбележим, защото във футбола няма как да печелиш, без да вкараш гол.”