Станислав Генчев: “Крайно време е за победа”

Публикувано на: 06.08.2017 г. 12:35 ч.

“Етър” излиза за задължителна победа при гостуването на “Дунов” в понеделник. “Виолетовите”, които до момента са с едно реми и две загуби, са наясно, че им предстои трудна задача, макар че преди сезона в контрола в Трявна победиха “Дунав” с 2:0.

“Отиваме за трите точки, много важно е да успеем. Крайно време е да постигнем победа. Момчетата работят добре, концентрирани сме”, заяви старши треньорът Станислав Генчев. Наставникът призна, че има минорни нотки след трите мача без победа, но това не го притеснява. “Нормално е, след като първите ни резултати не са добри. Но ние имаме футболисти с характер, от високо ниво. Само ние можем да си помогнем и никой друг. Мачовете от настоящия кръг отново показаха, че в Първа лига всеки може да победи всеки, когато обаче си концентриран и мотивиран”, добави Станислав Генчев.

Сенегалският нападател Алиуне Бадара ще бъде в групата и се очаква да направи официален дебют за великотърновци. 194-сантиметровият таран бе картотекиран и получи работна виза. Завръщат се след контузии Веселин Минев и Румен Руменов, които пропуснаха мача с “Верея”. Единственият отсъстващ поради травма е Ерик Почански.