Мненията на Иван Стоянов, Йордан Апостолов и Стефан Атанасов след мача

Публикувано на: 12.08.2017 г. 22:23 ч.

Иван Стоянов – капитан на “Етър”:

„Показахме характер. Изиграхме много силен мач и създадохме доста положения. Можехме да вкараме 5-6 гола, за съжаление поне аз изпуснах четири. Извинявам се на съотборниците си, дано в другия мач отбележа. Затова пък асистирах на Ванката за неговия гол да отпразнува раждането на неговото детенце. Честитя му от името на целия отбор, да е живо и здраво! Нека Петков да продължава да радва публиката на „Етър”.

След като изравниха, малко се стъписахме, но бързо се съвзехме и показахме, че сме силен отбор и доста отбори трябва да се съобразяват с нас. Надявам се, че ще подходим с по-голямо самочувствие и ще играем по-добре с всеки следващ мач.”

 

Йордан Апостолов – футболист на “Етър”:

„Труден мач, но трябваше да го спечелим. Искахме победата от първата до последната минута и го показахме с играта си. Всеки път се влагаме, но невинаги се получава. Но от мач на мач нещата си идват на мястото и ще бъдем все по-добре. С тази победа ще добием и още малко самочувствие и нещата ще се получават. Отборите ще трябва да започнат да се съобразяват с „Етър”.

 

Стефан Атанасов – спортно-технически директор:

„Искам да благодаря на кмета г-н Даниел Панов за това, че отборът отново се завърна на „Ивайло”. Положиха много усилия, хората работиха тук денонощно и всичко си дойде на мястото. Много важно бе „Етър” да сезавърне на „Ивайло”. Публиката днес бе нашият 12-и играч.

Мачът беше двуостър, и „Пирин” имаше възможности, но ние си заслужихме победата с добра игра. Тази победа беше важна психологически, за да можем да се готвим занапред в положителна посока. Благодаря на всички играчи и треньори, че постигнаха този успех и зарадваха публиката. Надявам се следващия мач да има двойно повече хора. Имаше атмосфера, имаше настроение, във важни моменти публиката оказа своето влияние, докато в Ловеч все едно бяхме наказани. Футболът се прави за публиката и тя бе отлична, видяхме болярския дух.”.