Билетите за мача с “Ботев” в продажба от сряда

Публикувано на: 22.08.2017 г. 18:16 ч.

Билетите за втория мач на „Етър“ на стадион „Ивайло“ след влизането в Първа лига са в предварителна продажба от утре на обяд. „Виолетовите“ приемат на 25 август /петък / от 18,15 часа евроучастника „Ботев“ /Пловдив/ след две поредни победи в елита, в търсене на трета. Цената на билетите е 8 лева за възрастни, а за ученици, пенсионери над 60-годишна възраст и студенти – 4 лева. Ползващите 50 % намаление в цената ще трябва да представят документ, удостоверяващ самоличността им. Децата до седемгодишна възраст влизат безплатно.

В сряда и четвъртък от 11:00 до 17:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена касата в северозападната част на стадиона, от страната на Спортния диспансер.  След 17 часа и през двата дни билети ще се продават в офиса на ФК „Етър ВТ“, разположен на централния вход на стадион „Ивайло“.

В петък в сутрешните часове билетите могат да бъдат закупени в офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“, който се намира до Зоналния съвет на БФС вляво от централния вход на спортния комплекс „Ивайло“, а касите от северната страна отварят от 16,00 часа. От футболния клуб апелират към привържениците да си закупят билети предварително, за да няма струпване в последния момент пред касите.

От „Етър“ припомнят, че е въведен изцяло нов пропускателен режим от този сезон на стадион “Ивайло”, съгласно изискванията и препоръките на Българския футболен съюз.

Всякакъв достъп във фоайето на централния вход на стадиона, където са съблекалните, вече ще бъде невъзможен, той като оттам ще влизат единствено двата отбора, длъжностните лица за мача и служебните лица от гостуващия клуб.

Занапред посетителите на вип-ложата, ветераните, близките на играчите и представителите на медиите ще влизат от други места. Вип-гостите вече ще ползват входа вляво от централния и ще стигат до местата си през новоизградената врата за ложата.

Ветераните, близките на футболистите и журналистите, ще влизат през входа отдясно (до заведението “Шампиони-91”). За тях е обособен специален сектор на трибуните, който се намира отдясно до вип -ложите. Над него са местата за медиите.

След срещата всички притежатели на служебни карти ще излизат оттам, откъдето са влезли. Представителите на медиите ще излизат също от десния вход и оттам ще стигат до новата зала за пресконференции през външния й вход. Точно пред входа на стадиона ще бъде обособена микс-зона с табло, където журналистите ще могат да правят блиц-интервюта с излизащите футболисти.