Акредитации за медиите за мача „Етър” – „Левски”

Публикувано на: 11.10.2017 г. 9:51 ч.

Влизането на представители на медиите – спортни репортери и фотографи, на мача „Етър“ – „Левски”, който е в неделя от 17:30 ч. на стадион „Ивайло”, ще става само с предварителна акредитация. Тези, които нямат постоянна акредитация за домакинските мачове на „Етър”, е необходимо да изпратят заявка на email: vt_sport@abv.bg с имената си и медията, за която работят, както и имейл за обратна връзка. Влизането става със специална прес карта, получена от „Етър“ и няма да бъде възможно с други журналистически карти.

Крайният срок за заявяване присъствие за мача е до неделя, 12:00 ч., а за получаване на акредитациите – неделя, 17:00 ч. пред стадион „Ивайло”. Желателно е представителите на медиите да заемат местата си на трибуните на стадион „Ивайло“ до 17:00 ч., защото поради големия интерес към мача и ограничените места „Етър“ не може да гарантира настаняването им в минутите непосредствено преди началото на мача.

Крайният срок за подаване на номерата на автомобилите на медиите, които да бъдат допускани до периметъра на стадиона, обаче е 12:00 ч. в петък, 16 октомври.

„Етър Велико Търново“