Пропускателен режим в неделя за мача с „Левски”

Публикувано на: 11.10.2017 г. 15:57 ч.

Специален пропускателен режим ще има и за мача между „Етър” и „Левски”, който е в неделя от 17:30 ч. След успешните игри на „виолетовите” в Първа лига и огромния интерес към мача с ЦСКА, на който дойдоха близо 10 000 зрители, се очаква не по-малък интерес и за двубоя с другия гранд „Левски”. Билетите са в предварителна продажба още от вторник в офисите на ОП „Спортни имоти” и на „Царевград Търнов”, както и на касата до Спортния диспансер.

В неделя от 10:30 ч. ще бъдат затворени за движение всички улици около стадион „Ивайло”. Всички каси за продажба на билети ще бъдат отворени от 15:30 ч., тогава се отварят и входовете на стадион „Ивайло”, съобщи административният директор на „Етър” Страцимир Тинчев.

Както и в предишния мач, южният сектор ще бъде отреден за феновете на гостите. Там ще бъде разположена публиката на „Левски”. Касата на южния сектор ще бъде отворена за продажба на билети в неделя още от 14:00 ч. Всички билети в деня на мача ще бъдат на цена 8 лв., толкова ще са те и за феновете на гостуващия отбор.