Александър Нанков: „Готови сме за предизвикателството”

Публикувано на: 14.10.2017 г. 18:24 ч.

„Готови сме за предизвикателството, заяви преди мача на „Етър” срещу „Левски” Александър Нанков в интервю за Гонг. – Градът заслужава тази емоция, тъй като „Етър” е клуб с традиции. Заслужавахме този момент – да се играе мач на осветление на този прекрасен стадион. Все пак срещаме сериозен противник със своите качества и достойнства.

Силният мач с ЦСКА повдигна самочувствието. Това е силен завършек на добрата работа на треньорите и подбора на футболисти. Мисля, че ние притежаваме играчи с качества и млади, и опитни. Малко по-несериозно се гледаше на нас в началото, но ние показахме, че вървим в правилната посока. Тук е мястото да кажа, че за мачовете с „Левски”, ЦСКА и „Лудогорец” по вътрешен правилник премиите са по-високи”, заяви Александър Нанков.

Що се касае до това как върви продажбата на билетите, босът каза: „Има засилен интерес. Надявам се стадионът да е пълен наистина. Що се отнася до Бадара – каза се, че и Чиликов е помогнал за него. Но имаше и други, които помогнаха. За да вземеш точния човек, трябва обстойно да го разучиш”.

Запитан дали има притеснения от реферите, Нанков каза: „Аз съм уравновесен човек. Така съм научен да работя, но когато се получат грозни сцени, винаги си имаш едно на ум. Мисля, че би трябвало да излязат футболните достойнства, а не някакви интереси. Радвам се за „Етър”. Този ден, този мач, тази емоция заслужава градът. Радвам се на емоцията. И отборът на „Левски” ще допринесе за това, той е отбор с традиции, както и ЦСКА, и „Лудогорец”. Тази емоция я заслужава градът”.