Балъков: „Познаваме се добре с „Ботев” (Вр), чака ни емоционален мач”

Публикувано на: 16.08.2018 г. 13:10 ч.

Иван Скерлев се завръща в групата за предстоящия мач на “Етър” в Монтана срещу “Ботев” (Враца), след като наказанието му изтече. За двубоя етърци няма да могат отново да разчитат на контузените Венцислав Василев и Яни Пехливанов.

„Подготовката за мача с „Ботев” (Враца) протича нормално, като се изключи липсата на контузените Венци Василев и Яни Пехливанов. Няма да можем да ги използваме, но в строя се завръща Иван Скерлев. Засега всички останали са в добро състояние.

Наясно сме, че особено сред победата на врачани над „Септември” ни чака зареден с енергия и емоционален двубой. Ние си разчитаме на нашата стратегия и начин на игра и се надяваме това, което досега сме показали, да го задържим и да направим крачка напред и да се поздравим евентуално с успех в Монтана. Това би било добре преди следващото ни домакинство срещу „Левски”.

Но най-важното е футболистите да показват това, което изискваме от тях и което те могат и са го показвали неведнъж. Искаме да направим един добър мач, да направим спектакъл и да покажем, че отбори, които са били във Втора лига, също могат да играят на ниво, подходящо за елита.

В този мач няма фаворити, може да се случи всичко. Всичко е въпрос на ден, на мотивация, на шанс, на малко късмет. Познаваме се много добре и футболисти, и треньори, няма с какво да се изненадаме. Нека хората, които дойдат на стадиона, да почувстват една добра атмосфера, да видят емоционален мач и нека победи този, който заслужава”, заяви главният мениджър на “виолетовите” Красимир Балъков.