Даниел Младенов: „Така се печелят тежки мачове”

Публикувано на: 05.12.2018 г. 19:54 ч.

Даниел Младенов бе избран за Играч на мача „Етър” – „Ботев” (Враца). “Мачът беше много тежък. В това време се получи битка между два здрави отбора, които се борят за всяка топка. Много се радвам, че през първото полувреме вкарахме два бързи гола. Можеше да решим мача и с трети гол.

Второто полувреме беше много по-тежко, въпреки че изгониха играч на Враца. Изпуснахме много положения, но можеше в някоя ситуация да допуснем и да ни изравнят. Радвам се, така се печелят тези мачове. Успяхме мъжки да вземем тази победа, която е много важна за нас.

Не е важно кой печели шампанското, важното е отборът да печели и да играе добере.

Изпуснахме много голове, защото теренът е тежък и топката е хлъзгава. Като бие отборът, всички се чувстваме перфектно. В „Етър” се чувствам перфектно, има добър колектив. За головете – където са ми дали шанс, винаги съм отбелязвал прилични голове. Пожелавам колективът да се запази, защото може да има и лоши дни и в трудните моменти да сме заедно.

Отиваме да играем срещу „Левски”, мач като мач. „Левски” не е в най-доброто си състояние, не за първа година, това е ясно. Всеки отбор, който има малко късмет и надскочи себе си в тези мачове, може да вземе нещо на “Герена”. Отиваме да играем футбол, каквото се получи. Не искам да се изхвърляме преди този мач, защото това все пак е „Левски”, имат най-добрите фенове в България и мачът ще е тежък. Трябва да сме мотивирани и да дадем всичко от себе си, пък резултатът ще си дойде”.