Красимир Балъков: “Призовавам за пълна концентрация”

Публикувано на: 02.03.2019 г. 9:26 ч.

Главният мениджър на “Етър” Красимир Балъков определи предстоящия мач срещу “Витоша” (Бистрица) като най-тежкия от оставащите и предупреди, че отборът трябва да е максимално концентриран, за да се поздрави с успех.

“Срещата с “Витоша” (Бистрица) ще е най-тежкият мач от трите, които остават от редовния сезон. Съперникът е много компактен, тактически винаги подготвен отбор, разбира се, с техните възможности. Ако ние не излезем и на дадем своите сто процента, които искаме да ги виждаме във всеки мач, ще ни бъде много тежко. Не го казвам просто така, а защото знам, че треньорското ръководство на “Витоша” работи много качествено и те са отбор, който може да загуби от всеки, но може и да бие всеки.

Ние отиваме там с една-единствена мисъл: ако искаме да вземем трите точки в Бистрица, трябва да сме даже не на сто, а на двеста процента концентрирани”, предупреди мениджърът на етърци.

За пореден път възстановяващите се Ерик Почански и Яни Пехливанов няма да са в групата. Артьом Артюнин също има леки проблеми, като от треньорския щаб ще изчакат до последно да преценят дали ще бъде готов за мача.