„Етър” насрочи ново Общо събрание до 28 февруари

Публикувано на: 07.01.2020 г. 17:13 ч.

Управителният съвет на „Етър” ще направи своя отчет за периода 2016-2019 г. на следващо извънредно Общо събрание, което ще се проведе в срок до 28 февруари. На него ще бъдат разглеждани и промените в ръководните органи и ще бъде обявен новият УС.

След днешното заседание на УС бе обявено, че не е имало техническа възможност до днес да бъде изготвен отчетът, както и предложението за промени в ръководния орган.

Общото събрание на клуба, което се проведе след заседанието, гласува предложението на УС да бъде отложено вземането на решенията за ново извънредно Общо събрание, което трябва да се проведе не по-късно от 28 февруари. Дотогава настоящият УС ще продължи да изпълнява длъжността си и решенията му са легитимни.

Ръководните органи на клуба приеха и гласуваха днес промяна в наименованието на футболния клуб съгласно новите изисквания на Закона на спорта. Занапред той ще се казва „Футболен клуб Етър ВТ“, като това ще бъде вписано в Търговския регистър.

След сбирката бяха оповестени и промени в треньорския щаб на „виолетовите“. От треньорския щаб отпада Илиян Киряков, на когото ще бъде предложена друга длъжност в клуба, а сред помощник-треньорите влизат Марин Стефанов и Николай Катъров.