„Етър“ подписа с Божидар Кацаров

Публикувано на: 07.01.2020 г. 18:19 ч.

„Етър“ подписа договор днес с първото си ново попълнение – халфът Божидар Кацаров. Двете страни парафираха договор за година и половина. Кацаров е роден на 30 декември 1993 г., висок е 190 см и тежи 81 кг. Той идва от “Царско село”, където игра в последните три сезона, а преди това е бил в “Септември” и в Австрия. Играе като опорен халф или централен защитник.

„Юноша съм на “Берое”, преди това съм бил и в “Левски”. После година и половина бях в Австрия и се завърнах в “Септември” за един сезон, а в последните три години играх за “Царско село”, с който се изкачихме в елита. Бившият ми треньор Никола Спасов ме пускаше като централен защитник, вътрешен халф, но най-удобно ми е да играя пред защитата.

Приятно съм изненадан от атмосферата в отбора, момчетата ме приеха добре. Треньорът Петко Петков е много добър, доказан треньор, най-вече идвам заради него. Настроението е добро в съблекалнята и се надявам “Етър” да се върне на добрите си позиции“, сподели след подписването на договора Божидар Кацаров.